Wie zijn wij nu eigenlijk?

Health Solution: Humus en fulvinezuur

Health Solution is in de eerste plaats een plek om informatie te winnen over humus en fulvinezuur.
Deze twee humussubstanties zijn in Nederland nog vrij onbekend. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over de eigenschappen, het ontstaan, de productie en het effect van humus en fulvinezuur op zowel de mens als dier en plant.
 

Aanbod Health Solution

Wij bieden u een informatieplatform over humus en fulvinezuur in het algemeen en in het bijzonder over onze producten. Wij houden u op de hoogte over de onderzoeken die wij zelf (of) derden verrichten.

- Wij delen graag onze kennis over humus en fulvinezuur met u! Ook kunt u onze producten via onze webshop bestellen.  

 

Onderdeel van BioAg Europe

Health Solution is onderdeel van BioAg Europe. BioAg Europe werkt samen met het Amerikaans bedrijf BioAg en is opgericht met twee duidelijke doelen:

1. Het verspreiden van kennis over humus en fulvinezuur;

2. Het leveren van betrouwbare producten op basis van humus en fulvinezuur.

 

Producten

De productontwikkeling van BioAg Europe is gebaseerd op onderzoeken van gerenommeerde studies en samenwerkingsverbanden met onder andere wetenschappers, universiteiten, hogescholen, landbouwkundigen en complementaire therapeuten.

 

Verspreiding van scholing en kennis

Naast het ontwikkelen van producten op basis van humus en fulvinezuur vindt BioAg Europe het ook belangrijk om scholing en kennis van deze stoffen te verspreiden op het gebied van gewassen, landbouwhuisdieren, huisdieren en humaan.

 

Ovocom-Certificaat

De producten voor (huis)dieren van BioAg Europe zijn voorzien van een Ovocom certificaat.

 

Team Health Solution

Het team van Health Solution bestaat uit gedreven mensen die passie hebben voor gezondheidsproducten en met name gezondheidsproducten die gebaseerd zijn op humus en fulvinezuur.

Wij hebben ons als doel gesteld om scholing en kennis te bieden over humus en fulvinezuur om zo de essentiële waarde van deze producten en om ons ecologisch systeem kenbaar te maken.