Heeft fulvinezuur bijwerkingen?

Fulvinezuur voor sporters

Fulvinezuur detoxt het lichaam en daarbij komen afvalstoffen vrij die het lichaam moeten verlaten. Door dit proces kunnen sommige gebruikers milde neveneffecten zoals hoofdpijn, spierpijn, en/of lichte maag en darmklachten ervaren. Zware bijwerkingen bij het gebruik van fulvinezuur zijn nooit gerapporteerd.

Hoewel het detoxen zelf een weldadig effect zal hebben op uw welzijn, kunnen de bijwerkingen tot ongemakken leiden. Als u last krijgt van deze ongemakken, kunt u het beste uw dosering naar beneden aan passen. Het proces duurt dan over het algemeen wat langer, maar de bijwerkingen zullen verdwijnen.

- Zware bijwerkingen bij het gebruik van fulvinezuur zijn nooit gerapporteerd

Pure&Fulvic, onze zuivere en ongebonden fulvinezuur

Pure&Fulvic is een zuiver, ongebonden en 100% natuurlijk fulvinezuur product. Zuivere en ongebonden fulvinezuur, ook wel fulvine of fulvic acid genoemd, heeft zowel positieve effecten voor het lichaam als positieve effecten voor de huid. Dit bijzondere vloeibare supplement is bedoeld om te gebruiken als ontgiftingskuur en als dagelijks onderhoud. In tegenstelling tot de meeste andere fulvinezuur producten is Pure&Fulvic precies wat het zegt: Puur fulvinezuur, zonder toegevoegde metalen, chemicaliën of conserveringsmiddelen.